Kosten ondersteunende begeleiding

Via deze website kunt u een ondersteunende begeleider in dienst nemen voor slechts € 11,- per uur. Dit dient u zelf uit te betalen aan de begeleider voor elk uur dat hij of zij voor u heeft gewerkt. Daarnaast betaalt u ons slechts eenmalig een bemiddelingsbedrag.

Vergoeding ondersteunende begeleider

De vergoeding voor de ondersteunende begeleider is € 11,- voor elk uur dat de begeleider voor u heeft gewerkt. Hier komt niets meer bij op. Ook zaken als vakantiegeld zitten hierbij in begrepen, u betaalt dus nooit meer dan € 11,- per uur. De vergoeding voor de ondersteunende begeleider betaalt u aan de ondersteunende begeleider zelf, dit gaat dus niet via ons. 

Bemiddelingsbedrag

Het bemiddelingsbedrag betaalt u als wij een begeleider hebben gevonden die voldoet aan uw opgegeven eisen. Als wij niemand voor u vinden, bent u ons dus ook niets verschuldigd. Het bedrag voor bemiddeling is afhankelijk van het aantal uur dat u de begeleider per week nodig hebt. In de tabel hieronder vindt u hiervan een overzicht:

Bemiddelingskosten Ikzoekondersteunendebegeleiding.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50

Het totaalbedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. De kosten voor bemiddeling kunt u naar ons overmaken. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Betalingsmoment

Het bemiddelingsbedrag betaalt u wanneer wij de gegevens van een hulp hebben geleverd. De kosten voor bemiddeling kunt u naar ons overmaken. Hebt u geen klik met de hulp? Dan zoeken wij (max. één jaar) naar een nieuwe kandidaat. Het bemiddelingsbedrag hoeft u gedurende die periode dan niet opnieuw te betalen.

Ik wil me graag inschrijven voor ondersteunende begeleiding