Kosten ondersteunende begeleiding

Uw ondersteunende begeleiding heeft een uurtarief van € 14,50 per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale ondersteunende begeleiding. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons abonnement.

  • Voordelig uurloon
  • Legale ondersteunende begeleiding
  • Handig uren overzicht
  • Wij houden niets in van de ondersteunende begeleiding

Abonnement

€ 14,95 per maand

Voor slechts € 14,95 per maand nemen wij u alle zorg uit handen. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo heeft u recht op een fonds bij schade door hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende ondersteunende begeleiding indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een ondersteunende begeleiding voor € 14,50
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende ondersteunende begeleiding indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 14,50 is helemaal van de ondersteunende begeleiding. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van € 14,95 biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende ondersteunende begeleiding wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige ondersteunende begeleiding in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een ondersteunende begeleiding voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de ondersteunende begeleiding, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen ondersteunende begeleiding voor u vinden, betaalt u ons niets.

Ondersteunende begeleiding aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een ondersteunende begeleiding hebben gevonden, gaat uw abonnement in. Vanaf dat moment betaalt u maandelijks € 14,95.

Nee, u hoeft nog niets te betalen op het moment dat u zich inschrijft. Zolang wij geen hulp aan u voorstellen, betaalt u niets. U start met betalen op het moment dat wij voor het eerst een hulp aan u voorstellen. Uw abonnement gaat dan in.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen ondersteunende begeleiding voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekondersteunendebegeleiding.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw ondersteunende begeleiding. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de ondersteunende begeleiding en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.